THE ONE PELLET BOX MICROCOLD MIX
Popis produktu

The One Pellet Box Microcold Mix

 

Směs pelet Microcold je na základě svého složení vhodná pro použití při nízkých teplotách vody, respektive je celoročně využitelná při lovu ve větších hloubkách se studenou vodou.

 

Peletový mix o velikosti 1,5 – 4 mm obsahuje různé verze bílkovinných a olejových složek, které se rozpouštějí později a proto dokáže kapři udržet na krmném místě déle, přičemž rychle rozpustné složky vyvolávají okamžitý efekt navnazování.

 

Díky těmto vlastnostem je směs úspěšně použitelná i pro účely rychlého rybolovu, protože již na začátku lovu dokáže ryby velmi rychle přilákat na krmné místo. Máme možnost dosáhnout extra vnadící účinku na to stačí směs před samotným použitím namočit na 10 - 30 minut v jednom z tekutých produktů řady The One Liquid Activator nebo The One Secret Juice.

 

Liquid Activator vyvíjí svůj účinek při dně přičemž Secret Juice pracuje v celém vodním sloupci a tak vyvolává zájem také u ryb pohybujících se v jednotlivých zónách vodního sloupce.

 

Pellet Boxi představují mimořádně dobrý poměr cena - kvalita, zejména vezmeme-li v úvahu to, že se prodává v unikátním odolném a designovém kbelíku The One, který lze v budoucnu využít pro různé účely.



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Jednotková cena Typ Balení
98038-101  469.00 CZK 187.6 CZK/KG Nový Microcold Mix2,5 kg + vedro


BENZAR MIX FRANCÚZKY CHLIEB
61.00 Kč
PVA BOMB
210.69 Kč
BENZAR MIX METHOD PVA BOMB ŠUMIVÉ - 20KS
227.62 Kč
CARP EXPERT PLANKTON 3KS/BALENÍ
114.00 Kč
THE ONE PELLET BOX SPOD&PVA PELLET MIX
469.00 Kč
THE ONE PVA BOMBS 10 KS/BALENÍ
131.00 Kč
Žádné související články
No related videos